Tilknyttet vores behandlerpraksis og Flüggerbutikken, har vi en lille butik med salg af vitaminer og mineraler, olier og kosttilskud, homøopatiske midler, lidt bøger, æteriske olier, sten og krystaller og mange andre ting der kan være relevante for vores klienter.

 

Især må vi nævne Sophias te’er som mange er meget begejstrede for.

 

Vi har fået forhandling af Saltpiben som er et ufarligt alternativ til de børn og voksne der er nødt til at bruge inhalator.

 

“Helsebrillen” kender du den? Den er en træningsbrille som kan afbalancere forskellige øjenproblemer og hjælpe dig til et bedre syn.

 

Vi må virkelig fremhæve Grander pladen, som er en plade du kan stille dit drikkevand, madvarer m.m. på og dermed energi-berige det. Bedre for produkterne, længere holdbarhed og godt for dig.

 

Vores leverandører en typisk de samme som i andre helsebutikker. Det vil sige Helsam, Natur-Drogeriet, BioVita og mange andre, se links >>

Da butikken ligger i samme bygning som Flügger farver, er det muligt at gå ind og kikke når du kommer forbi i Flüggers åbningstid. Brug Flüggers indgangs dør.

Indenfor disse tidspunkter, vil jeg normalt være at finde i Flügger butikken og dermed også i Holísticos. Har jeg fri eller ferie fra Flügger, er det indehaveren Kim Milo eller hans kone Ellen Milo, der passer Flügger butikken. De vil dog ikke kunne sige en hel masse om produkterne i Holísticos.

Flügger og Holísticos butikkens åbningstid er:
Mandag-fredag: 13-17
Lørdag: 10-13