URTETE CONTRA KAFFE

Urtete er en nem måde at gøre noget godt for din krop. De fleste mennesker drikker alligevel noget varmt i løbet af dagen. Typisk morgen, eftermiddag og om aftenen og nogen endda flere gange.

Rigtigt mange drikker kaffe og da det indeholder Cadmium, som er et af vores farlige tungmetaller, kan det være en medvirkende årsag, til nogle af de symptomer du evt. har. Din krop har svært ved at udrense Cadmium igen, så ofte kan det mærkes i led og muskler og ikke mindst psyken.

Derfor er det en god ide at skifte til te og her taler jeg om urte-te. Alm. sort te har nemlig også lignende farlige stoffer som kaffe har.

I rigtigt mange år har jeg selv blandet forskellige teer, ud fra det princip at det ikke skal opfattes som medicin. Derimod skal det være en nydelse at drikke det.

Den måde jeg har fundet frem til blandingerne, er ved først at finde den gamle viden om urterne frem. Dernæst har jeg valgt nogle områder jeg gerne ville lave en te til og så udvalgt urterne, typisk 4-6 forskellige. Jeg har derefter lavet en kop te af hver enkelt urt og fundet ud af om den er stærk, bitter, sød osv. Til slut har jeg så afpasset mængden efter smagen og prøvesmagt den færdige blanding.

I øjeblikket har jeg 8 forskellige te’er og urterne køber jeg alle hos Natur-drogeriet. De er ikke økologiske, da nogle af dem simpelt hen ikke kan købes i økoudgaver. Jeg prøver også at holde prisniveauet nede og har du brug for en af mine te’er økologisk, så forhør dig om prisen, den er væsentlig højere.

te